Aktiviteter

Välkommen till en värld av spänning och kreativitet hos Cirkus Roman! Vi erbjuder ett brett utbud av cirkusaktiviteter som är utformade för att underhålla, utbilda och inspirera deltagare i alla åldrar. Våra aktiviteter sträcker sig från grundläggande introduktionsklasser till avancerade workshops, vilket garanterar något för alla, oavsett erfarenhetsnivå.

Jonglering

Upptäck konsten att jonglera med våra erfarna instruktörer. Vi lär ut allt från grundläggande tekniker till mer avancerade tricks. Jonglering förbättrar inte bara hand-ögonkoordinationen, utan är också ett roligt sätt att utmana dig själv.

Trolleri

Förundra och förbluffa med våra trollerikurser. Vi lär ut grunderna i magi och hur du kan förtrolla din publik. Trolleri är inte bara ett underhållande inslag, utan också ett fantastiskt sätt att utveckla presentation och scenförmåga.

Clowneri

Utforska glädjen och kreativiteten i clowneri. Våra kurser fokuserar på fysisk komik, karaktärsskapande och interaktion med publiken. Clowneri är mer än bara skämt; det är en konstform som uttrycker mänsklig känsla och samspel.

clowneri främjar kreativt tänkande och fantasi

Akrobatik

Våra akrobatiklektioner erbjuder en blandning av styrka, flexibilitet och balansträning. Från handstående till gruppakrobatik, våra klasser är designade för att bygga upp kroppskontroll och samarbetsförmåga.

Luftakrobatik

För de äventyrslystna erbjuder vi klasser i luftakrobatik. Med säkerhetsutrustning och noggrann instruktion, kan deltagarna prova på trapets, tyg och ring. Dessa aktiviteter utmanar både mod och fysisk styrka.

Workshops för Trickskapande

Dessa workshops är inriktade på att skapa egna cirkustrick. De uppmuntrar kreativt tänkande och problemlösning, och deltagarna får chansen att utforska och utveckla sina egna unika talanger.

Specialkurser

För de som är intresserade av att fördjupa sina kunskaper erbjuder vi specialkurser i olika cirkusdiscipliner. Dessa kurser ger mer detaljerad instruktion och är anpassade för att hjälpa elever att nå en högre skicklighetsnivå.

Evenemang och föreställningar

Utöver våra klasser och workshops, deltar Cirkus Roman i olika evenemang och föreställningar. Dessa tillfällen ger våra elever möjligheten att visa upp sina färdigheter för en publik, vilket är en viktig del av deras konstnärliga och personliga utveckling.

Bokningsförfrågan

Hos Cirkus Roman är vi dedikerade till att erbjuda en upplevelse som inte bara underhåller utan också inspirerar och utbildar. Våra aktiviteter är designade för att vara inkluderande, utmanande och framför allt roliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt spännande utbud av cirkusaktiviteter!