Förfrågan

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i dina kontaktuppgifter och eventuella önskemål i formuläret nedan. 

Vi återkommer inom kort med kostnad och förslag på möjliga datum för föreställning eller lovverksamhet. Det går även att göra en bokningsförfrågan via telefon 073- 809 25 25.

Information

Tänk på att vara ute i god tid när du bokar föreställningar eller lovaktiviteter då turnéplanen oftast är fulltecknad ett par månader i förväg.

Ibland finns dock möjligheten att boka med kortare varsel om luckor uppstått och avståndet är lämpligt. Tveka därför inte att ställa frågan även med kort varsel.

Föreställningarna och utförandet anpassas efter lokal och mängden besökare så det krävs inga särskilda mått på lokalen för att en föreställning ska kunna genomföras. Det krävs heller ingen utrustning av beställaren, det ingår när du bokar föreställningen.

Cirkus Roman anländer ca en timme innan varje förställning i en minibuss. Som beställare ansvarar du för att det finns en lämplig parkeringsplats i anslutning till lokalen.

Traktamente samt resekostnad tillkommer alltid på prisförslag du får. Om du bokar cirkusskola som lovverksamhet pågår cirkusskolan mellan 1-3 dagar då två grupper kan träna per dag.